Пт, 2024-04-19, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:16
Відправились з дітьми у дипломатичний тур по Європі герцог і герцогиня Кембриджські
Інші останні Новини світу

Герцог і герцогиня Кембриджські разом зі своїми дітьми прибули до Варшави, звідки починається їхній візит до Польщі і Німеччини.

Як повідомляє ВВС Україна, п'ятиденний тур по двох країнах відбудеться на запит Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності.

Діти подружжя, 3-річний принц Джордж і 2-річна принцеса Шарлотта будуть присутні щонайменше на кількох подіях під час візиту.

Очікується, що герцог Вільям та герцогиня Кетрін у Варшаві відвідають Музей Варшавського повстання, зустрінуться з людьми, які пережили Голокост. Також відвідають колишній концтабір Штуттгоф, де загинули 65 тис. людей. Крім того, герцог і герцогиня Кембриджські побувають у верфі Гданська, де зароджувався польський рух "Солідарність".

У Німеччині королівське подружжя матиме особисту зустріч з канцлером Ангелою Меркель, перед тим, як відвідають Бранденбурзькі ворота, символ об'єднання Німеччини. У німецькому Гейдельбергу вони візьмуть участь у змаганнях на човнах.

Для принца Джорджа і принцеси Шарлотти це перша офіційна поїздка до континентальної Європи.

Міністерство закордонних справ Великої Британії сподівається, що це нагадає людям про міцність зв'язків, які існуватимуть і після того, як Велика Британія залишить ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 691 | Додав: adminA | Теги: герцог і герцогиня Кембриджські, Європа, дипломатичний тур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]