Чт, 2024-04-25, 19:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:42
Волкер - міцність українського народу вселяє оптимізм на майбутнє
Інші останні Надзвичайні новини

Міцність українського народу вселяє оптимізм на майбутнє – Волкер

Міцність українського народу, сила військових, які захищають країну, а також міцність громади і активістів, які  відновлюють зруйновану інфраструктуру, все це  вселяє оптимізм на майбутнє.

Про це заявив Спеціальний представник Державного Департаменту США з питань України Курт Волкер у неділю під час спілкування з журналістами  на одній з площ Краматорська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Спостереження, яке я хотів би згадати – це  звичайна міцність українського народу, сила військових, які зміцнюють свою обороноздатність, які захищають країну. А також міцність громади і активістів, які займаються гуманітарними проектами, відновлюють зруйновану інфраструктуру. Я побачив дуже сильну хоробрість та відважність. І тому це вселяє оптимізм на майбутнє», - сказав Курт.

Він ще раз додав після побаченого на Донеччині, що те, що відбувається тут, «це не є заморожений конфлікт, це є гаряча війна, це є криза, яка потребує невідкладної уваги і яку треба завершити якомога швидче».

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня проходив офіційний візит представників Держдепу США на чолі із спецпредставником по Україні Куртом Волкером до району проведення АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: міцність українського народу, Волкер, оптимізм на майбутнє | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]