Сб, 2024-04-20, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:14
Вперше на фестивалі "Молодість" пройде конкурс українського повнометражного кіно
Інші останні Культурні новини
Організатори майбутнього фестивалю "Молодість" планують помітно розширити в ньому вітчизняну складову. Буде проведено повноцінний конкурс українського повнометражного кіно. Журі конкурсу очолить керівник компанії Star Media Влад Ряшин.

На Міжнародному кінофестивалі "Молодість", який відбудеться в Києві з 20 по 28 жовтня, пройде національний конкурс українського повнометражного кіно. Про це повідомив директор фестивалю Андрій Халпахчі, передає ZN.UA.

"Якщо говорити про особливості майбутнього фестивалю, то все ж таки ми помітно розширюємо в ньому вітчизняну складову. Так, фестиваль міжнародний. Але місце України в ньому має бути позначене яскраво, помітно", - сказав Халпахчі.

"У нас пройде повноцінний конкурс українського повнометражного кіно. Якщо раніше була "Панорама українського кіно", то тепер це окремий національний конкурс. Безумовно, це молоде кіно, нові імена, нові погляди - на життя, на мистецтво", - додав він.

Передбачається, що журі конкурсу очолить керівник компанії Star Media Влад Ряшин.

"Він активно працює з молодими режисерами. Випробовує їх у телевізійних проектах. І, на мою думку, йому буде цікаво придивитися до перспективних українських кінематографістів", - зазначив Халпахчі.

Крім того, фінський режисер Аку Лоухіміес приїде на кінофестиваль "Молодість" представити свій новий фільм "Гола бухта".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: фестивалі Молодість, конкурс українського повнометражног | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]