Пт, 2024-03-29, 08:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:38
Втричі більший за київський виявився львівський євромайдан
Інші останні Політичні новини
У різних містах України проходять мітинги через рішення Кабміну зупинити підготовку до угоди про асоціацію.

Як повідомляють "Українські новини", кількість мітингувальників у Львові о 21:00 склала близько 10 тисяч осіб. Демонстрація проходить на проспекті Свободи біля пам'ятника поету Тарасу Шевченку, акцію оголошено безстроковою. Мітингувальники вимагають відставки уряду Миколи Азарова і підписання угоди з ЄС. Нагадаємо , аналогічні вимоги висунула львівська міськрада.

Також повідомляється про мітинги в Чернівцях, Донецьку, Кривому Розі, Сумах та Харкові. У Кривому Розі мітингують 300 осіб біля будівлі міськради. У Чернівцях у п'ятницю, 22 листопада, мітингували близько 400 осіб. Опозиція має намір проводити мітинги у Чернівцях щодня до 1 грудня включно - відповідна заявка була подана до міської ради.

У Сумах мітингували близько тисячі осіб, зібраних обласними організаціями опозиційних партій, громадськими та молодіжними організаціями. По закінченні мітингу біля будівлі міськради встановили намети.

У Донецьку біля Донецької обладміністрації зібралося близько 150 демонстрантів. Мітинг проходив без партійної символіки.

У Харкові понад 100 осіб провели мітинг на площі Свободи. Його учасники тримали державні прапори України, прапори Європейського Союзу, плакати "Україна - частина Європи". Мітингувальники скандували "Свободу не спинити!", "Революція!" та інші гасла.

У Черкасах пройшлися ходою кілька сотень осіб, повідомляє Прочерк. Мітинг у Тернополі зібрав близько 100 осіб, пише видання За Збручем. Аналогічний за чисельністю мітинг пройшов в Миколаєві.

Близько 500 чоловік зібралося в Одесі, деякі з особливо стійких намір мали наміри переночувати в наметах під міськрадою.

Місцеві ЗМІ повідомляють від акції в Івано-Франківську (ухвалено рішення проводити його щодня о 18.00), Полтаві та Луцьку. На імпровізований мітинг вийшли близько 100 осіб.

У Чернігові на вулиці вийшли 100-200 осіб. Мітинг проходив без партійної символіки.

Нагадаємо, в Києві на Майдані Незалежності мітингують близько 4 тисяч осіб. Міліція робить спроби відтіснити київський евромайдан, передає LB.ua.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1051 | Додав: nowyny | Теги: Львів, Київ, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]