Вт, 2024-04-23, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Закон про допуск іноземних військових на навчання в Україні Порошенко підписав
Інші останні Офіційні новини

Верховна Рада прийняла відповідний закон 18 січня.

Президент Петро Порошенко підписав проект закону №7428 "Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у багатонаціональних навчаннях». Дану ухвалу оприлюднили на сайті ВРУ.

Зазначається, що проект закону розроблено Міністерством оборони України з метою врегулювання питання щодо допуску іноземних військових в Україну для участі в багатонаціональних військових навчаннях, визначення їхньої загальної чисельності, типів і кількості озброєнь, військової техніки, строків перебування та місць дислокації на період проведення навчань.

"Допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі в багатонаціональних навчаннях буде здійснено на підставі схвалення Верховною Радою України прийнятого президентом України рішення про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі в багатонаціональних навчаннях", - йдеться у пояснювальній записці.

Наголошується, що даний закон підвищить ефективність реалізації національних програм щодо розвитку власних збройних сил, а також надасть можливість збільшити фінансові надходження до національної економіки за рахунок надання відповідних товарів (робіт, послуг) для підрозділів інших держав.

Нагадаємо, 31 грудня Президент Петро Порошенко підписав проект закону "Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2018 році", який встановлює нові правила для безмитного ввезення в Україну посилок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 613 | Додав: adminA | Теги: допуск іноземних військових, закон, україна, навчання, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]