Чт, 2024-03-28, 19:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
Застрягли в Єгипті українські туристи: відомо, коли вилетить затриманий рейс
Інші останні Туристичні новини

Літак з українськими туристами, які застряли у курортному місті Хургада в Єгипті, зможе вилетіти в Україну 29 липня близько 11:30 за київським часом. Саме у неділю вранці з України в Хургаду змогли доставити деталь літака, яку потрібно було замінити.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на прес-секретаря туроператора Join Up! Катерину Резніченко.

24 канал повідомляв, більше 200 українських відпочивальників від ранку 28 липня не можуть вилетіти до Львова з курортної Хургади.

У літака було пробите колесо. Доставити колесо з України протягом кількох годин – нереальне завдання. Відповідно, його змогли доставити тільки сьогодні. Це було зроблено настільки швидко, наскільки можливо, – розповіла представниця Join Up!

Вона також повідомила, що пасажири рейсу Хургада – Львів вже пройшли паспортний контроль.

"Люди зараз вже перебувають у транзитній зоні. Вони пройшли паспортний контроль і вилетять у найближчі півгодини-годину. Приблизно об 11:30 вони повинні вилітати. Мені написали, що вже почалася посадка на рейс. Туристам було надано харчування, проживання, всі необхідні трансфери. В аеропорту вони не сиділи. Все було надано за правилами повітряних перевезень", – запевнила Резніченко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: українські туристи, затриманий рейс, Єгипет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]