Пт, 2024-03-29, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:18
Звіробій про справу Шеремета - влада хоче знищити авторитет військовослужбовців
Інші останні Політичні новини

Влада хоче знищити авторитет військовослужбовців - Звіробій про справу Шеремета

Звинувачуючи військовослужбовців і волонтерів у тяжких злочинах чинна влада хоче створити у суспільстві відповідний стереотип, аби підірвати довіру народу до людей, які протистояли російській агресії та виступають за збереження національних інтересів України.

Про це журналістам "Прямого" заявила ветеран АТО, волонтерка Маруся Звіробій.

"Дестабілізація в Україні чомусь не відбулась у 2016 році, коли вбили Шеремета. Але зараз вона вочевидь відбувається, для того щоб пересварити людей, які воювали, знищити їх авторитет. Адже більшості людей буде досить тієї картинки, яку показали на брифінгу. аби завтра сприймати ветеранів як людей небезпечних. Ми витягнемо з тюрми Марченка, дівчат (Яну Дугар, Юлію Кузьменко - ред.), але відповідний стереотип. у головах населення залишиться. Це робиться для того, щоб коли будуть прийматися антинаціональні інтереси, люди не прислухалися до войовничої меншості, яка стане на їх захист", - зазначила ветеран АТО.

Детальніше дивіться у відео:

 

Сьогодні, 13 грудня, суд виніс Яні Дугар запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Раніше народний депутат "Європейської Солідарності", ветеранка Яна Зінкевич повідомила, що Яна Дугар на момент скоєння злочину перебувала в зоні АТО.

Крім того, депутат Верховної Ради VIII скликання Оксана Корчинська у коментарі "Прямому" повідомила, що Дугар з 3 червня 2016 року по 26 вересня 2016 року на території закритої військової частини, де в тому числі проживають військові медики.

Нагадаємо, вчора заступник голови Національної поліції України Євген Коваль назвав п’ятьох підозрюваних у виконанні вбивства Шеремета.

Коваль розповів, що слідство у справі вбивства Павла Шеремета вийшло на Антоненка через схожість його одягу на одяг вбивці журналіста.

На думку народного депутат від "Європейської Солідарності" Володимира Ар’єва, обшук у Антоненка скидається на цілеспрямовані репресії проти захисників України.

До того міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання фігурантів у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Після цього  Артеменко повідомив про обшуки у нього у помешканні у справі Павла Шеремета.

Сьогодні вночі поліцейські обшукали дім Юлії Кузьменко, а її саму забрали до відділку.

Крім того, вночі 20 спецназовців у масках увірвалися в київську квартиру волонтерів Акастьолових. Обшук у них тривав до п'ятої ранку.

Командування Сил спеціальних операцій ЗС України відреагувало на затримання Антоненка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: звіробій, авторитет військовослужбовців, влада, справа Шеремета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]