Пт, 2024-04-26, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:02
Євромайдан погрожує звезти сміття додому до керівників міліції
Інші останні Політичні новини
ДАІ дедалі більше блокує під’їзди до Майдану
Комендант Євромайдану Андрій Парубій стверджує, що працівники ДАІ дедалі більше блокують під’їзд до Майдану машин з дровами та спецтехніки для чищення біотуалетів і вивезення сміття.

Про це він розповів на брифінгу у Штабі національного спротиву.

"Якщо і надалі нам будуть блокувати під’їзд машин, ми всі ці біотуалети і сміття привеземо до управління ДАІ, додому до керівництва міліції і на Банкову", - попередив комендант Євромайдану.

Водночас у ДАІ заявляють, що не дозволяють проїзд вантажним автомобілям, які забезпечують життєдіяльність Майдану, бо це з ними не узгоджено.

"Рух у центральній частині міста у нас заборонений всім вантажним автомобілям без узгодження з ДАІ", - сказав начальник відділу ДПС Григорій Лукіша.

Він уточнив, що відповідний дозвіл береться саме в ДАІ.

"Якщо є відповідний дозвіл, автомобілі можуть в'їжджати без заперечень", - зазначив міліціонер.

Додамо, що сьоодні депутат від УДАРу Ірина Геращенко заявила, що опозиція вимагає від міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка розблокувати центральні вулиці Києва від надмірної кількості представників внутрішніх військ та бійців спецпідрозділу "Беркут".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: сміття, додому до керівників міліції, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]