Вт, 2024-03-19, 09:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




22 січня 2014 року на мосту Патона до Дня Соборності громадські активісти запрошують киян об'єднати два береги Дніпра "живим” ланцюгом.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2014-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Застосування силових методів до мирних акцій протесту не підтримують в усіх регіонах України. Про це свідчать результати опитування, проведеного з 20 по 24 грудня 2013 року .




22 січня в Києві хмарно, уночі помірний сніг, удень невеликий сніг, місцями заметіль, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -7...-9 градусів.




Автор скандального закону регіонал Володимир Олійник визнав, що за його вигуки у 2004 році "Зека геть!”, він би мусив відповідати за наклеп.




Переговоры с властью пока так и не состоялись, однако Президенту Украины Виктору Януковичу были переданы требования Майдана.




Активісти другий день блокують в Івано-Франківську військову частину №1241 внутрішніх військ МВС для недопущення їх виїзду до Києва.



Він настійно закликає всі сторони взяти участь у змістовному, сталому та всеохопному діалозі і підтверджує необхідність взаємної домовленості між українцями про майбутній шлях своєї країни.




Во вторник, 21 января лидер партии УДАР Виталий Кличко поедет к президенту Виктору Януковичу на переговоры. Об этом он заявил во время брифинга на Европейской площади в Киеве.




Запугивания о том, что это внутреннее противостояние народа - это ложь, потому что весь народ находится здесь", - резюмировал Порошенко.







Унаслідок несприятливих погодних умов уночі проти 21 січня (сніг, мокрий сніг, пориви вітру) сталося знеструмлення 381 населеного пункту.



Президент американської організації Freedom House Девід Кремер заявляє, що США мають запровадити санкції проти президента Віктора Януковича. Про це Кремер сказав в інтерв'ю "Голосу Америки".



Многие современные люди ищут возможность для дополнительного заработка. В данной статье мы рассмотрим некоторые варианты.