Вт, 2024-03-19, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Голосование большинства поднятием рук - это логическое продолжение авторитаризации власти и превращение парламента в чистую фикцию.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Закликаю лідерів опозиційних фракцій діяти рішуче і радикально! - Олег Ляшко - народний депутат України, позафракційний.





Найкращого результату в своїй кар'єрі на турнірах серії "Великого шолома" домоглася перша ракетка України Еліна Світоліна.



17 січня в Києві хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень -1...+1 градус.




Головна мета євроінтеграції України - зійти з московської орбіти. Про це в інтерв'ю "Українській правді" сказала народний депутат від фракції "Свобода" Ірина Фаріон.



Верховна Рада України ухвалила державний бюджет на 2014 рік без обговорення. За дане рішення на ранковому засіданні в четвер, 16 січня, проголосували 249 народних депутатів з 261 зареєстрованих у залі.




В США сенаторы говорили о слабой позиции американской администрации в плане поддержки Украины в период политического кризиса и отсутствии сильной позиции в отношении России.



С помощью фотоматериалов и свидетельств участников событий удалось определить одного из руководителей, которые организовывали провокации в Харькове 11 и 12 января.




Дохідна частина бюджету становитиме 395 млрд грн, а видатки - 460 млрд грн. Про це журналістам повідомила член бюджетного комітету Тетяна Слюз.



Активісти Автомайдану мають намір звертатися до Європейського суду з прав людини, якщо суди безпідставно позбавлятимуть їх водійських прав через те, що вони їздили до "Межигір'я" 29 грудня.




У МВС вкотре запевняють про відсутність у міліції будь-яких планів розгону мітингувальників на Майдані Незалежності в Києві.