Вт, 2024-03-19, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Харьковчанин игрой на трубе поддерживал протестующих во время штурма.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На встречу со сформированной властью группой по урегулированию ситуации в стране для проведения технических консультаций отправили четырех представителей Майдана.




ВО Свобода відмовляється вести переговори з владою доти, доки не будуть усунені причини ескалації конфлікту.




На вулиці Грушевського в Києві триває протистояння між мітингувальниками і правоохоронцями, які блокують прохід до урядового кварталу.




Бойцы "Беркута", задержав нескольких активистов на баррикадах на Грушевского, зверски избивают их.



Сьогодні вночі з боку правоохоронців у напрямку телеоператорів та фотокореспондентів світили промені лазерних вказівок або прицілів. Кілька представників преси отримали поранення .




21 січня в Києві хмарно, невеликий сніг, місцями заметіль, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, вдень -6...-8 градусів.


Свої пости, ймовірно, залишать прес-секретар глави держави Дарка Чепак, директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв, радник президента Марина Ставнійчук і ряд інших чиновників.




Рада Європейського Союзу висловлює глибоке занепокоєння у зв'язку з подіями в Україні та закликає до широкого діалогу для вирішення політичної кризи.




ВО "Батьківщина" прийняла рішення відправити на переговори з президентом України Віктором Януковичем замість лідера фракції Арсенія Яценюка іншого народного депутата.