Вт, 2024-03-19, 04:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Українські кінематографісти "BABYLON'13" продовжують знімати вражаючі кадри з життя Майдану.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Громадський сектор Євромайдану
ЗВЕРНЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКУ МОБІЛІЗАЦІЮ



Прихильники українського президента Віктора Януковича відкрили шляхи для придушення антиурядових протестів, схваливши драконівські заходи стосовно тих, хто захоплює громадські будівлі і блокує дороги.




Рішення Ради в опозиції назвали " поваленням конституційного ладу" і попередили, що тепер з владою " буде говорити вулиця" .


18 січня в Києві хмарно, уночі мокрий сніг, удень мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, що переходить у північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень 0...+2 градуси.




Активисты Автомайдана не намерены сворачивать акции протеста из-за принятых Радой законов.



Підтримки шукає не лише в російських кредитах, але й запозичив із Росії апробовані методи «стерилізації демократії». Робить ставку на адміністративний ресурс.




«Парламент України блискавично ухвалив закон, який офіційно визнав незалежні громадські організації екстремістами та іноземними агентами.




Комісар Ради Європи з прав людини Нілс Муйжніекс закликає Президента України Віктора Януковича ветувати поправки, які обмежують права людини.



Це не лише очевидний злочин, за який, коли прийде час, усі винні понесуть кримінальну відповідальність, це ще й остаточна ліквідація українського парламентаризму як головної гілки державної влади в Україні.




Мобільні оператори "Київстар" і МТС скептично поставилися до ініціативи Ради, яка ухвалила закон, що зобов'язує українців купувати SIM-карти по паспорту.




США висловлюють глибоку стурбованість у зв'язку з тим, що Верховна Рада ухвалила низку законів "із суперечливими нормами без дотримання належних процедур".



"Сьогодні Віктор Янукович за 15 млрд доларів, які йому дала Росія, продав Володимиру Путіну нашу з вами свободу", - сказав голова Політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк .



Гурманам угодить сложно, но все-таки, если приложить усилия, то возможно удивить. Если сезон фруктов - купите большую корзину и наполните ее свежими ягодами и фруктами, добавив яркие полевые цветы.