Вт, 2024-03-19, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Українська спортсменка Олена Костевич стала переможницею Міжнародного турніру зі стрільби з пневматичного пістолета на 10 метрів у Мюнхені (Німеччина).
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



23 січня на засіданні Постійної ради ОБСЄ у Відні, повірений у справах США Ґарі Роббінс виголосив заяву про події в Україні.




Всякая Россия в своем историческом развитии достигает точки, когда ей становится интересна только Украина .




Президент Литвы Далия Грибаускайте заявляет о решении Литвы принять на лечение раненых во время столкновений в Киеве.




10-летний американец Грегори Марчиник записал видеообращение к президенту США Бараку Обаме.




25 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -21...-23 градуси, удень -13...-15 градусів.




Канцлер ФРГ Ангела Меркель потребовала от президента Украины Виктора Януковича отменить законы об ограничении гражданских прав, принятые 16 января .




Організація футбольних уболівальників "Зоря Ультрас" у зв'язку з ситуацією в країні провела збір на стадіоні "Авангард".




"Фашисти теж полюбляли фотографуватися на фоні закатованих українців, спалених хат тощо…. Жодних натяків – лише історична довідка".




В помещении было несколько охранников, но по словам активистов, они сопротивления не оказывали и просто ушли оттуда.




У Москві поліція миттєво розігнала акцію солідарності з Україною, на якій виголошували заклики "Майдан, поджигай, Бандюкович – убегай!"




Національний олімпійський комітет України у середу, 22 січня, оприлюднив склад збірної України, яка виступить на Олімпіаді в Сочі.




Свобода и достоинство стоят того, чтобы за них побороться. И вы это делаете. И мы хотим, чтобы вы знали, что вы не одни. Мы с вами сегодня.