Вт, 2024-03-19, 13:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Голова Cпілки українців Португалії Павло Садоха закликає українців у всьому світі миттєво реагувати на перебування "регіоналів” за кордоном акціями засудження.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2014-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Матери одного из активистов Автомайдана, художника Сергея Пояркова облили дверь зелёнкой.


Піти з Майдану більшість людей готова, тільки якщо влада виконає всі умови. А головні з них - це звільнення заарештованих учасників протестів, припинення репресій, відставка уряду, відставка Януковича та проведення нових виборів.




Раньше, как правило, я отмечал православное Рождество в тесном семейном кругу. Но в этом году "семья была огромная: в палаточном лагере на Майдане нас было 50 тысяч!".




Кліп об’єднав найважливіші моменти українського Євромайдану: «марш мільйонів», барикади на головній площі країни, напружене протистояння з «Беркутом».



Міністерство охорони здоров’я запрошує 10-15 активістів Майдану, щоб прояснити ситуацію із заявою міністерства про стан здоров’я побитої журналістки Тетяни Чорновол.



9 січня в Києві хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.



Военно-медицинское управление Службы безопасности Украины (СБУ) заключило ряд соглашений на закупку услуг лечебных учреждений на общую сумму 0,5 миллиона гривен.




Активисты призывают Генпрокуратуру отпустить задержанных соратников.




10:00. Активісти Майдану йдуть пікетувати ГПУ. Колона активістів вирушила пікетувати будівлю Генпрокуратури України.



Обычно в поисках лучшей жизни уезжают за границу люди, которым не удалось самореализоваться у себя на Родине. К сожалению, не все могут объективно оценить все плюсы и минусы легкой жизни за рубежом.