Вт, 2024-03-19, 05:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Збори Народної ради розпочались. Засідання відкрив найстарший депутат Олександр Шевченко.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Самым часто посещаемым помещением квартиры является кухня. Тут собирается на завтрак и ужин вся семья, тут постоянно готовится еда, тут же встречают часто и гостей.


Лідери парламентських опозиційних фракцій залишили Адміністрацію президента Віктора Януковича, де понад три години тривала їхня зустріч з членами робочої групи з урегулювання політичної кризи на чолі з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим.




"Минута молчания по погибшим в Украине на рабочем заседании в Давосе. Для любого экономического развития, прежде всего, необходим мир в стране", - написал Шульц.



Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен украй занепокоєний подіями в Україні, закликає до діалогу та прояву стриманості. Про це йдеться в заяві генсека НАТО, поширеній у Брюсселі в середу, 22 січня.



 

Президент Европейской комиссии Жозе Мануэль Баррозу сделал заявление в отношении ситуации в Украине.




Як мати двох дітей, благаю вас, будьте чоловіками! Станьте на бік громадян проти озвірілих бандитів.


23 січня в Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, вдень -9...-11 градусів.


«Несмотря на зверские действия властей мы не отменяем заседания Народного совета и вече на Майдане сегодня вечером. Однако просим женщин и детей не приходить на Майдан», — Александр Турчинов.




США ввели візові санкції щодо кількох громадян України у зв’язку із застосуванням сили проти протестуючих в Києві.




По данным журналиста, стрелял снайпер с шестого этажа одного из домов по улице Грушевского.




В Доме профсоюзов в сопровождении автомайдановцев и членов отрядов самообороны привезли около 40 титушек, которых захватили у памятника Родина-мать.



Близько 7:30 ранку ВВС повідомило, що "до медпункту, де, за словами медиків та активістів, лежить тіло протестувальника із чотирма вогнепальними пораненнями, прибули міліціонер та судмедексперт".