Вт, 2024-03-19, 06:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




"Мы не призываем вас лезть под пули, мы призываем вас не быть равнодушными", - говорится в обращении музыкантов.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


P.S. Пам’ятайте, що за все, що відбувається, а, значить, і за смерті активістів, співучий ректор теж несе особисту відповідальність. Перше, що він зробив у Раді –  проголосував за «закони 16 січня»






24 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -16...-18 градусів, удень -11...-13 градусів.




Вчера в ходе одного из столкновений бойцы "Беркута" схватили активиста, который приблизился к ним слишком близко.




Під час зачистки Грушевського беркутівець знищив державний прапор. На український прапор, який висів на одному з автомобілів, напав міліціонер.



Учора українці Грузії та десятки співчуваючих грузинів вийшли на проспект Руставелі у Тбілісі, щоб провести акцію на підтримку України.


Варшава – У середу увечері жителі польської столиці – українці та поляки – утворили символічний ланцюг солідарності з Україною. Варшав’яни вшанували вбитих у Києві мітингувальників запаленням поминальних свічок та молитвою.




У четвер, 23 січня, німецька преса обговорює наслідки протистояння у Києві - загибель людей та шляхи владнання ситуації. Щодо України висловлюється низка локальних видань.


«С этого момента врагом всех армян мира является убийца (убийцы) Сергея Нигояна на ул. Грушевского, Киев. Ситуация требует немедленного вмешательства всех организаций армян по всему миру».




Украинский спецназ получил четкий приказ физического уничтожения журналистов в местах противостояния активистов и правоохранителей.



У Вінниці кілька тисяч людей перекрили центральну вулицю міста - Соборну і зібралися біля будівлі облдержадміністрації. Більшість учасників акціі протесту - молодь, яка зібралася за призовом в соціальних мережах.