Вт, 2024-03-19, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Вірити, що Янукович справді планував укласти Угоду про асоціацію з ЄС, було наївно.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




6 січня в Києві дощ, уночі невеликий, удень помірний, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +2...+4 градуси.



Віце-президент Європейського Парламенту Джанні Піттелла закликав Європейський Союз вжити заходи для припинення антидемократичних дій режиму президента Януковича в Україні.




Адміністрація Барака Обами обговорила з українською діаспорою в Вашингтоні кроки з реагування на утиск демократії в Україні.



У суботу ввечері, 4 січня, протягом декількох годин до міліції надійшло два повідомлення про нібито мінування наметового містечка на Майдані Незалежності та приміщення Київської міської адміністрації.


Без малого 13 лет украинские биатлонистки не выходили на старт гонок Кубка мира в красной майке лидера зачета в отдельных дисциплинах. В предыдущий раз это случилось 18 января 2001 года.



Майдан должен оставаться в центре Киева как сердце украинской свободы, как определенный мобилизационный пункт. Но мы сможем победить только тогда, когда Майданом станет вся Украина - от Запада до Востока.



Майдан победит только тогда, когда большинство научится не быть безразличным и давать четкие оценки политике и в целом поступкам людей», — заключил депутат.



Вице-президент Европарламента Питтелла поднимет вопрос санкций против украинских чиновников в Европейском и итальянском парламентах.




Працівники Державтоінспекції продовжують перешкоджати транспорту для Майдану заїжджати в центральну частину Києва.




Третина населення США буквально потопають у снігу. 22 штати опинилися на шляху шторму, що пройшовся від середньої смуги до північного сходу країни.