Вт, 2024-03-19, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Координатор штабу національного опору, депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Степан Кубів заявляє про те, що штаб сплатив всі комунальні платежі та плату за оренду Будинку профспілок у Києві 30 грудня 2013 року.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 


В рамках четвертого етапу Кубка світу з біатлону в гонці переслідування кращий результат (8 місце) серед українок показала Юлія Джима.

 


У ніч на 6 січня на території однієї зі шкіл міста Бердичева Житомирської області невідомі особи завалили пам’ятник Леніну.

 


На Майдане Независимости в Киеве утром в понедельник, 6 января, прошла служба, посвященная Рождеству.

 


Активисты Евромайдана собираются провести праздничный вертеп неподалеку от резиденции президента Украины Виктора Януковича в Межигорье.

 


7 січня в Києві ясно, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

 


Руслана Лижичко звернулась до усіх українців і спростувала заяву, яку поширив київський сайт щодо висловлювань Ірини Фаріон.

 

Опозиційні лідери заявили, що Майдан не розходитиметься після Різдва, і він буде не просто стояти, а й діяти. У найближчих планах, зокрема, короткочасні страйки, запевняє лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

 
Паломников, посетивших вчера, 5 января, "Дзвінкову криницю" в селе Новые Петровцы Вышгородского района, где расположена резиденция президента Януковича Межигорье, сопровождали 17 автобусов с бойцами "Беркута".

 


У понеділок, 6 січня, святкова програма київського Євромайдана почалася о 10:00 з богослужіння. Протягом усього дня на сцені Майдану виступатимуть вертепи та церковні хори.