Вт, 2024-03-19, 06:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Активісти Євромайдана впевнені, що харківський «Оплот» це загін «тітушок», яких влада кинула проти Єврореволюції, при цьому, дозволивши їм застосовувати будь-які засоби.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Найближчої доби в Україні очікуються складні погодні умови. Про це повідомляє Укргідрометцентр.



Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко не виключає "розблокування" Майдану Незалежності до Дня Соборності України, який відзначається 22 січня.



Террорист-смертник 17 января после заката устроил взрыв возле ливанского ресторана Taverna du Liban в центре Кабула, в дипломатическом квартале.




19 січня в Києві ясно, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, вдень -5...-7 градусів.



До барикади, що біля столичного ЦУМу, прийшли до сотні молодих хлопців для того, щоб знести укріплення мітингувальників. У них на руках були жовто-червоно-голубі пов'язки.



Польща з початку цього року запровадила додаткові вимоги для видачі дозволів на роботу для іноземців, які раніше користувалися спрощеною системою працевлаштування (її найчастіше використовують громадяни України).




Згідно з постановою Верховного суду, в Україні тепер будуть діяти нові правила розділу майна для сімейних пар, які не зареєстрували свої стосунки.




Академія кіномистецтв США назвала претендентів на найпрестижнішу в світі кінопремію "Оскар". Її володарі стануть відомі 2 березня.



В последнее время стало довольно модно все уменьшать в размерах. Камеры видеонаблюдения не исключение. Благодаря современным технологическим достижениям в области электроники такое стало возможным.



Закони, прийняті 16 січня Верховною Радою і підписані президентом Віктором Януковичем "обмежують особисті свободи громадян" та "відводять Україну від Європи"




Йдеться про підвищений інтерес міжнародних партнерів до подій внутрішнього життя України в контексті ухвалення 16 січня низки законів.




Все можно проверить при запросах в Департаменты архитектуры и строительства: - для ознакомления можно попросить: учредительные документы (устав, свидетельства о госрегистрации).

 

Українські письменники у суботу 18 січня підуть під Лук'янівське СІЗО (м. Київ) і вимагатимуть, аби їх заарештували.Про це організатори акції повідомили на сторінці у Facebook.



Президент Чехії Мілош Земан вручив декрет про призначення на посаду прем`єр-міністра Чехії Богуславу Соботці, урочиста церемонія пройшла в Празькому Граді.



Європейський комісар із питань та європейської політики сусідства Штефан Фюле шокований розворотом України від європейського шляху та застерігає, що це матиме наслідки для партнерства Києва та Брюсселя.