Вт, 2024-03-19, 06:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Група кінематографістів BABYLON'13 опублікувала нові відео з життя мирного протесту на Майдані Незалежності. Одне з найсвіжіших відео-історій зображує момент встановлення перших плакатів на "йолці".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


13 січня в Києві хмарно з проясненнями, часом невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, вночі й вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі й вдень близько 0 градусів.



Газета "Взгляд", яка за даними журналістів може належати до холдингу, що контролюється першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим, викривила слова речника єврокомісара Штефана Фюле Петера Стано.



До мене підійшов ззаду беркутівець, ззаду в шию електрошокером, скрутили, кілька ударів у район нирок, заштовхали в автобус, там ще дали в нирки і погрожували.



Я прокричал еще несколько раз "Я - журналист". На что получил ответ в нецензурной форме: "Нас это не волнует", - пишет фотокорреспондент.





Гражданское объединение "Майдан" призвало дать четкую оценку действиям силовиков 10 января.



В субботу неизвестные напали на магазин "Книгарня Є" в центре Харькова во время проведения там заседания одной из секций Всеукраинского форума Евромайданов.




Увидев сегодня в метро людей в одних трусах, не удивляйтесь и не звоните в милицию или скорую.



В матче пятого тура четвертого сезона Всемирной серии бокса "Украинские атаманы" уверенно разобрались в гостях с "Алжирскими пустынными ястребами" со счетом 4:1.



Совет правозащитной организации "Донецкий мемориал" обратился к начальнику ГУ МВД Украины в Донецкой области Роману Романову в связи с нарушениями Конституции и давлением на граждан.



Всё больше украинцев становятся щепетильно разборчивыми в еде, что проявляется в тщательном выборе продуктов в продовольственных магазинах и на рынках.