Пт, 2024-04-26, 21:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:35
У Нью-Йорку через сильний мороз оголосили надзвичайний стан. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Третина населення США буквально потопають у снігу. 22 штати опинилися на шляху шторму, що пройшовся від середньої смуги до північного сходу країни.

"Служби, що очищають місто від снігу, працюють не покладаючи рук. І ми можемо допомогти їм. Закликаю ньюйоркців не виходити на вулиці, залишатися вдома, зокрема, і для вашої безпеки. На дорогах слизько. Не варто сідати за кермо - вітер, лід і сніг погіршують видимість", - заявив Білл де Блазіо, мер Нью-Йорка, передає НТВ.

У штатах Нью-Йорк і Нью-Джерсі був оголошений надзвичайний стан, частина трас закрита, залізничний рух майже паралізований, поїзди рухаються з дуже низькою швидкістю. У Нью-Йорку замети до 30 см. Весь ранок п'ятниці люди з лопатами очищали тротуари, а на дороги виїхали снігоприбиральні машини й техніка, що розсипає сіль.

У найближчі дні погода буде такою ж суворою. У північних штатах очікується мінусова температура й сильний вітер. Сьогодні вночі в Нью-Йорку біля мінус 20. Для місцевих жителів це моторошний холод, такого тут не було з 1990-х.

У штаті Массачусетс, неподалік від Бостона, через снігопад навіть почалася повінь, десятки будинків виявилися затоплені. У п'ятницю в багатьох школах не проводили заняття, не працювали урядові заклади. Не менш 11 осіб загинули - хтось від холоду, хтось в аваріях на засніжених дорогах. Рятувальні служби прочісують вулиці в пошуках бездомних, щоб ті не змерзнули на смерть від холоду.

За прогнозами синоптиків, приблизно 140 млн осіб - це майже половина населення США - відчують новий удар морозів у вихідні й на початку наступного тижня, а в середній смузі країни очікується ще один сніговий шторм.

У п'ятницю жертвами наслідків найсильніших снігопадів, що налетіли на північно-східні райони й Середній Захід США, стали вже 16 осіб.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1166 | Додав: adminA | Теги: надзвичайний стан. ВІДЕО, Нью-Йорку, сильний мороз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]