Пт, 2024-04-26, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Розпорядження про надзвичайний стан в енергосистемі дає змогу перейти у ручне управління і перейти на атомну енергетику.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що ніякого зростання цін на природний газ для населення найближчим часом не буде.


 

 

Нижня палата федерального парламенту Канади більшістю голосів підтримала ратифікацію Угоди про вільну торгівлю з Україною в третьому і остаточному читанні.


 

 

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель запросив своїх колег з України, Франції та РФ провести зустріч «нормандського формату» на полях Мюнхенської конференції з питань безпеки.


 

 

Рейтинг QS Best Student Cities 2017 оприлюднив британський ресурс TopUniversities, взявши за основу рівень доступності навчання.


 

Ввечері 12 лютого озброєні люди захопили військову базу кримськотатарського батальйону ім. Номана Челебіджихана у Чонгарі Херсонської області.


 

Глава Донецької адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку, проте вже з меншою інтенсивністю.