Чт, 2024-04-25, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За словами синоптиків, в останній день зими в Україні буде генеральна репетиція весни - прийде відчутне потепління, в окремих регіонах до +19.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2017-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Всеволод, улюблений син Ярослава, одружився з вiзантiйською царiвною, вiд шлюбу з якою народився Володимир Мономах.


 

 

Польща може направити скаргу до Міжнародного суду в Гаазі через дії Росії, яка не видає державі уламки літака екс-президента Лєха Качинського.


Нотариальный перевод

 

На многие языки может потребоваться нотариальный перевод. Он считается достаточно популярной услугой на современном переводческом рынке.


 

 

Специальная техника, разнообразные тягачи – это то оборудование, где используется разнообразная гидравлика.


 

 

Австрийский суд отказался арестовывать украинского олигарха и посчитал внесенный ранее залог в размере 125 миллионов евро достаточной мерой пресечения.


 

 

Українська дзюдоїстка Ірина Кіндзерська здобула перемогу на престижних міжнародних змаганнях з дзюдо Grand-Prix Duesseldorf 2017 у вазі в категорії понад 78 кілограмів.


 

«Близько 6-ї ранку рашисти активізували обстріли позиції наших військових на околицях Авдіївки. У самому місті - спокійно... Зранку розпочалось навчання у школах міста.