Пт, 2024-04-19, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В зоне проведения антитеррористической операции в пятницу по состоянию на 18:00 произошло 47 вражеских обстрелов позиций Вооруженных сил Украины, пятеро украинских военных получили ранения.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

полис ОСАГО

 

Во-первых, нужно сказать, что ОСАГО является обязательным, а страхует он водителя на случай ущерба, причиненного третьим лицам.


 

 

1 липня "Укрзалізниця" відкриє новий залізничний маршрут до Польщі. Щоправда, курсуватиме не традиційний поїзд, а рейковий автобус.


 

Міністерство юстиції запускає всеукраїнський проект «Я маю право!». Про це сьогодні під час виступу у Верховній Раді в рамках «Години запитань до Уряду» повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.


 

 

Громадська організація народного депутата від Партії регіонів, акордеоніста Яна Табачника більше не орендує землю Дніпровської набережної у Дарницькому районі столиці.


 

Дії Росії в Криму, на сході України, частині території Грузії та Молдові ставлять серйозні виклики перед Естонією та її союзниками. Про це заявив прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас.


 

Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроект №0940, який передбачає зняття оподаткування зі спадкоємців-онуків. У першому читанні він був прийнятий ще в 2014 році.


 

 

У зоні АТО протягом минулої доби бойовики 83 рази вели вогонь по позиціях українських військовослужбовців.