Пт, 2024-04-26, 21:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В 2017 году в Украине построено и сдано в эксплуатацию рекордное количество квартир – 126 610.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Російська служба BBC повідомила, що британська влада відмовила у видачі візи племінниці отруєного у Британії Сергія Скрипаля.


 

На сайте postelok.com.ua предлагает качественное постельное белье интернет-магазина Postel Ok. Что такое качественное, безопасное постельное белье?


 

Аутсорсинг – это процесс, в котором одна компания в лице заказчика привлекает к своей работе другую компанию в лице подрядчика с той целью, чтобы компания – выполнила работу за плату.


 

Первый заместитель председателя Верховной Рады Ирина Геращенко ожидает, что парламент в мае-июне примет во втором чтении законопроект об Антикоррупционном суде.


 

 

Верховна рада України має прийняти проект Виборчого кодексу у першому читанні цієї осені - за рік до чергових парламентських виборів в Україні.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон направив міністра фінансів Франції Бруно Ле Мера в Мадрид, щоб заручитися підтримкою Іспанії щодо реформування єврозони.


 

Лоукост авіаперевізник Wizz Air 5 квітня почав виконувати рейси з Міжнародного аеропорту "Харків" і запустив новий рейс в Дортмунд.


 

Сегодня тяжело представить себе человека без современных устройств. Ноутбук, смартфон, планшет и другие гаджеты созданы для удобства, практичности и экономии личного времени.


 

За даними британської розвідки, на об'єкті в Шиханах останнє десятиліття проводили випробування з метою визначити, чи ефективний «Новичок» для скоєння вбивства за кордоном.