Чт, 2024-04-25, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

По его словам, для Украины «очень важно» быть готовой к эскалации на Востоке и к необходимости защищаться.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

46 депутатів Європейського парламенту підписали лист із закликом до урядів країн Євросоюзу оголосити дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу у Росії.


 

 

Рішення польської влади про посилену вирубку Біловезької пущі суперечило законодавству ЄС.


 

«Я не зацікавлений в тому, щоб затягувати процес. День-два, максимум три мені достатньо буде, щоб ознайомитися і дати власні пояснення», – сказав керівник САП.


 

Говорят, что от войны выгоду получают только торговцы военным оружием. Данная тема всегда была и будет самой закрытой, но в тоже время самой интересной для общества.


Литовські прикордонники зафіксували порушення литовського кордону - на кілька десятків метрів на територію Литви запливло російське прикордонне патрульне судно.


 

Если заглянуть к каждому из нас на кухню, то там найдется как минимум пара примеров самой распространенной бытовой техники, без которой вряд ли выйдет нормально жить.


 

Міністр держуправління Естонії Яак Ааб, який сів за кермо наступного дня після п’янки та був затриманий за перевищення швидкості, у вівторок подав у відставку.


 

 

В Запорожье на вертодроме АО "Мотор Сич" в понедельник, 16 апреля, впервые в небо поднялся первый украинский вертолет.


 

У центрі Єревані відбулися сутички між поліцейськими і демонстрантами, які виступають проти призначення колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра.