Чт, 2024-04-25, 19:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Барбул в интервью детально рассказал о работе Укроборонпрома. Чтоб привлечь инвесторов в оборонные предприятия надо заключать контракты с иностранными компаниями.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"П’ять працівників водопостачання були поранені в східній Україні, коли автобус, на якому вони їхали з Донецької фільтрувальної станції, обстріляли зі стрілецької зброї.


 

Британський медіа регулятор розпочав розслідування проти підтримуваної Кремлем телекомпанії Russia Today.


 

Низка європейських країн, зокрема, Німеччина, Ісландія та Швеція, висловлюють занепокоєння у зв’язку зі зростанням кількості скоєних громадянами Грузії злочинів.


 

Голова Військового комітету НАТО Пьотр Павел заявив, що оцінка рівня готовності Збройних сил України не є критерієм для надання країні Плану дій щодо членства.


 

 

СБУ затримала росіянина, який мав при собі військовий квиток із записом про нагородження за участь у військовій операції в Сирії.


 

 

Міжнародний валютний фонд зберіг прогноз зростання ВВП України в 2018 році на рівні 3,2%.


 

Брокерами бинарных опционов называются специалисты, которые предоставляют услуги, связанные с торговым оборотом этих самых опционов. О лучших брокерах вы можете узнать у нас.