Чт, 2024-04-25, 00:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Європейський союз має докладати більше для вирішення конфлікту на Донбасі та деокупації Криму і призначити спеціального представника з цих питань.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Перші кроки маленьких карапузів дуже радують батьків. Важливо, щоб вони були безпечними. Адже сьогодні у дітей часто діагностують відхилення в розвитку стоп, що призводять до деформації.


 

Совсем недавно учение доказали, что большинство болезней появляются в теле человека от переизбытка скопившейся негативной энергии. Отсюда же и не медицинское заболевание – стресс.


 

Большая женская грудь, кроме того, что это красиво, это еще и проблематично. Многие женщины подтвердят этот факт, особенно это касается выбора белья и занятий спортом.


 

Президент Франції Еммануель Макрон у четвер зустрінеться з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.


 

 

Через безлади, які відбуваються в місті з неділі, влада запровадила у Тулузі комендантську годину.


 

 

Німеччина в рамках програми ЄС з переселення біженців прийме ще 10 тисяч мігрантів з Північної Африки і Близького Сходу.


 

 

Президент США Дональд Трамп заявив, що нових санкцій проти РФ не буде, доки вона не вчинить чергову провокацію.


 

 

У Брюсселі Німеччину закликали до якнайшвидшого скасування перевірок на кордонах.


 

 

Консульская служба МИД Украины призвала туристов быть осторожными при поездках в Египет после того, как в стране продлили режим ЧП еще на три месяца.


 

Німеччина є лідером з переробки сміття в Євросоюзі, частка повернення сміття в корисний оборот у країні становить 66%, в той час як в середньому по Європі цей показник становить 46%.