Пт, 2024-04-26, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:37
5 партій беруть участь у переговорах про створення коаліції
Інші останні Політичні новини

У будівлі парламенту тривають консультації щодо майбутньої коаліції.

У Києві в будівлі Верховної Ради України тривають консультації між політичними силами щодо майбутньої парламентської коаліції.

До парламенту прибули, зокрема кандидати в народні депутаті від партії «Народний фронт» В`ячеслав Кириленко, Дмитро Тимчук, Вікторія Сюмар, голова виборчого штабу партії «Блок Петра Порошенка» Віталій Ковальчук, кандидати у народні депутати від партії «Об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Ганна Гопко, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, представник партії «Батьківщина» Григорій Немиря.

Як зазначив у коментарі журналістам Семенченко, події на сході України «показують нам, що рухатися потрібно швидше».

«Тому що основні питання - це питання безпеки країни. Ми попередньо фактично всі питання вже узгодили, підписали сторони. Сьогодні головне, щоб це не затягувалося. Тому сподіваюся, що ми вийдемо з підписаним документом. Там уже практично все узгоджено”, - сказав Семенченко.

Нагадаємо, за підсумком обробки 100% протоколів, в Раду за партійними списками проходять партії "Народний фронт" (22,14%), "Блок Петра Порошенко" (21,81%), "Самопоміч" (10,97%), "Опозиційний блок" (9,43%), Радикальна партія (7,44%) і "Батьківщина" (5,68%).

Водночас, найбільшу кількість мандатів у Раді, за попередніми даними, отримає "Блок Петра Порошенка".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: створення коаліції, переговорах, 5 партій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]