Вт, 2024-03-19, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Российские власти не будут присоединять оккупированные территории Донбасса, как это было сделано с украинским Крымом.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Трое избранных в Верховную Раду народных депутатов, которые являются командирами добровольческих подразделений, привезли в США много доказательств того, что на Востоке Украины на самом деле идет война.


 

 

Пілотний проект розпочато на ділянці вулиці Пушкінська – Прорізна – Городецького – площа Франка – Заньковецької – Лютеранська.


 

 

Северо-восток Соединенных Штатов завален снегом – в некоторых поселениях аномальный снегопад привел к введению чрезвычайного положения.


 

26 листопада в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -2...-4 градуси.


 

Президент Петр Порошенко и его коллега Даля Грибаускайте считают, что у нефтепровода Одесса-Броды, который сейчас не заполнен, до сих пор есть перспективы использования.


 

 

Журналістський рух "Стоп цензурі!" та низка медійних організацій вимагають від влади успішних розслідувань і покарання винних у нападах на журналістів.


 

 

Афера "Вышки Бойко" на самом деле должна называться "Вышки Мартыненко".


 

 

Людей больше волнует количество денег, а не легальность оформления на трудовом месте.


 

 

За оперативними даними групи "Інформаційне Опір" протягом доби російсько-терористичні війська відкривали вогонь близько 35 разів.