Вт, 2024-03-19, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що Євросоюз розглядає варіанти розширення переліку осіб, причетних до агресії Росії в Україні, на яких поширюватимуться санкції.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сегодня на время проведения социальной акции "Украина единая" в центральной части города будут действовать ограничения в движении.


 

В пункте пропуска аэропорта «Борисполь» задержали гражданина Украины, который попытался незаконно вывезти за границу 85 килограммов янтаря.


 

 

Украинская и российская стороны согласовали проект графика постепенного вывода войск с территории Донбасса.


 

 

16 листопада в Києві ясно, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.


 

Австралийская газета на первой полосе потребовала от президента России Владимира Путина официальных и публичных извинений перед австралийский народом.
 


 

 

Під час вручення кадетських погонів майбутні офіцери прийняли урочисту присягу служити Україні і її народу.


 

 

К обвалу гривны на валютном рынке привели война, спекуляция и паника.


 

 

В Сумах жители начали активно записываться на курсы общевойсковой подготовки, понимая, что в стране сложная ситуация .


 

За словами Порошенка, зараз для забезпечення потреб військових вітчизняна економіка працює за принципом "все для фронту, все для перемоги".