Вт, 2024-03-19, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Ситуація на території Донецької та Луганської областей залишається напруженою. Бойовики продовжують обстрілювати та атакувати позиції сил АТО.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України рекомендує громадянам у разі сумнівів у достовірності гривневих банкнот звертатися до будь-якого банку для проведення безкоштовної експертизи.


 

 

"Ситуація в Україні симптоматична. Те, що там відбувається, пов'язано не тільки з нею - це пов'язано і з нами. Після 2008-го, після війни на Кавказі…


 

 

Соцопитування "Рейтингу" було проведено 6-13 листопада 2014 року, помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,8%.


 

20 листопада в Києві хмарно, часом дощ із мокрим снігом, уночі й вранці сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вітер східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень 0...+2 градуси.


 

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що готовий поставити підпис під коаліційною угодою, запропонованою партією "Блок Петра Порошенка", та доопрацьовувати її в процесі.


 

 

Виставку фотографій, знятих на Майдані, відкрили у "Мистецькому Арсеналі".


 

У товариському поєдинку проти збірної Литви, який відбувся 18 листопада на НСК "Олімпійський", команда Михайла Фоменка, виступаючи експериментальним складом, забити не зуміла.


 

В Харькове правоохранители обнаружили и изъяли почти 20 кг героина – крупнейшую партию «тяжелых» наркотиков, которую удалось конфисковать оперативникам за все последние годы.


 

"Несмотря на многочисленные попытки террористов захватить этот стратегический объект, украинские бойцы устояли".