Вт, 2024-04-23, 21:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1862 1863 1864 1865 1866 ... 2323 2324 »


12 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень -2...-4 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-01-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На Львівщині пройдуть заходи з нагоди вшанування пам'яті генерал-хорунжого Василя Кука, який командував найбільшим боєм УПА і очолював визвольний рух до 1954 року.




Прокуратура Бельгії дала негативну відповідь на запит щодо надання бельгійського громадянства найбагатшій людині Європи - французу Бернару Арно.


Про створення професійної армії за контрактним принципом в Україні говорять уже більше десяти років. Ці наміри лягають у передвиборчу риторику кожного наступного президента і новопризначених міністрів оборони.




Народні депутати побилися через Чорноморський флот, але рішення все ж ухвалили.



Кужель  нагадала, що опозиційні фракції вимагають зняти камери спостереження в медустанові, де Тимошенко проходить курс лікування, а також замінити охоронців на жінок.



Близько 20 активістів ВО "Свобода" увірвалися у бізнес-центр, де розташований офіс компанії ДТЕК у Києві, і вимагають зустрічі з керівництвом.



Наталья Кличко - о своем пути к стройной фигуре, зависимость от любви и благотворительность
. Мы встретились в одном из уютных львовских кофеен, которая даже приобрела себе качественные ванны Kaldewei по разумной цене на сайте santehshop.kiev.ua



Наступною суперницею Цуренко стане інша представниця України - одеситка Марина Залевська, що вирвала перемогу у досвідченої американської тенісистки Джилл Крейбас: 4:6, 6:2, 6:2.



Дев'ять ігрових повнометражних фільмів стали претендентами на премію "Оскар" в номінації "кращий фільм".




В январе 2013 года будет происходить смена номеров телефонов подразделений аппарата КГГА.


Известный шоумен очень рад, что качественные
услуги регистрации предприятий в Украине можно заказать на сайте lccfortis.com.ua. Собственно говоря, когда ему нужна была регистрация своей фирмы, то именно данный сайт ему и помог.



Комісія Сполучених Штатів Америки з безпеки і співробітництва в Європі (Гельсінкська комісія) закликає президента України Віктора Януковича звільнити ув’язнених лідерів опозиції.



11 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, удень слабка ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень 0...-2 градуси.



Депутатів від Партії регіонів зобов'язали голосувати за тих колег, які в четвер, 10 січня, відсутні в сесійній залі. Про це свідчить документ, який LB.ua зафіксував у Верховній Раді.