Пт, 2024-03-29, 14:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1872 1873 1874 1875 1876 ... 2320 2321 »

 

В последние годы жизнь современных людей стала практически невозможной без различных передовых технологий, компьютеров и Интернета.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



28 грудня в Києві хмарно, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах ожеледь, вітер західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі 0 ... -2 градусів, удень +1 ... +3 градуси.



Якщо освітяни залишаться без зарплати, вони використають свою давню традиційну практику, вони будуть свої права відстоювати усіма методами, які сьогодні дозволені законами.


Соціологи зазначають, що упродовж останніх двох років кількість противників та прихильників двомовності майже рівні. Проте у 2012 році рівень підтримки надання російській мові статусу державної різко знизився, надто протягом другої половини 2012 року.



У найближчі дні в Україні почнеться поступове зниження температури, а також будуть незначні опади. Середня температура повітря становитиме близько – 2-0 градусів вночі і 2-4 градуси вдень.



Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка повідомляє, що на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2013 року до Комітету надійшло 41 подання.



Жертвами погодних катаклізмів на різдвяні свята у США стали щонайменше сім осіб. В останні кілька днів у центральних і південних штатах вирували смерчі, снігопади та зливи.




Федеральна служба з ветеринарного та фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд) тимчасово обмежила ввезення м'яса з України.



Науковці на прикладі землетрусу в Новій Зеландії в 2011 році встановили, що природні катастрофи можуть стимулювати локальне зростання релігійності в суспільстві.





Торгівля в кіосках є джерелом надходження коштів до міського бюджету і особистим бізнесом багатьох депутатів.

 
Известный украинский общественный деятель рассказал, как работы украинца Пинзеля попали в Лувр и покорили культурный мир Европы. В то же время для большой презентации украинцы закупили WEB–камеры по выгодной цене с помощью портала Вцене и организовали онлайн трансляцию выставки прямо из Лувра.



Своїми словами про те, що не можна змусити людину говорити тією мовою, якою вона ніколи не говорила, Віталій Кличко підтвердив, що в УДАРу є точки дотику з владою.



27 грудня в Києві хмарно, уночі дощ із мокрим снігом, удень невеликий дощ, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі -1 ... +1 градус, удень +1 ... +3 градуси.



Головні заслуги королеви в цьому році - це участь в церемонії відкриття Олімпійських ігор в Лондоні, відвідування засідання уряду на Даунінг-стріт, а також запис різдвяного телезвернення у форматі 3D.


Експерти схиляються до того, що в закон "Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, які підтверджують громадянство України, засвідчують особу або її спеціальний статус" доведеться вносити зміни.