Вт, 2024-04-16, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:31
Унікального чорно-білого пітона продають у Мережі
Інші останні Новини світу

В Америці виставили на продаж унікального королівського пітона, оціненого господарем у 16 тисяч доларів. Тримісячна самка пітона з чорною головою і білим тулубом продається на сайті East Coast Reptile Breeders. Нинішній власник Колін Уївер називає змію "Святим Граалем у світі пітонів". За його словами, її поява на світ стала результатом семи років ретельно спланованої селекції. Уївер стверджує, що крім виставленого ним на продаж пітона у всьому світі є лише дві змії зі схожим забарвленням, причому одну з них вивів також він, повідомляє The Daily Mail.

"Генетичні мутації ведуть до змін успадкованого зміями від предків забарвлення і малюнка на тілі. Такі мутації у змій всіх видів роблять їх не просто кумедними і приголомшливими, а й вигідними для розведення. Ми змішуємо і зіставляємо генетичні інгредієнти в надії вивести максимально ефектних змій, а їхня краса забезпечує стабільний попит з боку колекціонерів", - заявив Уївер.

Він пояснив, що на досягнення бажаного результату нерідко йде кілька років, оскільки за все життя королівські пітони відкладають у середньому близько шести яєць. Тому для того, щоб вивести змію з потрібними генами, потрібні не тільки знання і завзятість, а й неабияка удача.

Пітони у США досить популярні як домашні тварин і нерідко стають там героями новин. Зокрема, в 2012 році американець побив домашнім пітоном свою подругу, а в 2011 році житель Сакраменто покусав чужу змію. Крім того, в аеропорту Флориди прикордонники у 2012 році припинили спробу незаконно вивезти в Бразилію 27 змій на продаж.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 971 | Додав: abel | Теги: мережа, продають, чорно білий пітон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]