Чт, 2024-03-28, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2168 2169 2170 2171 2172 ... 2320 2321 »


У Донецькому краєзнавчому музеї скасували всі екскурсії. За останні 20 років - виставкові зали вперше повністю в темряві. Наукові співробітники кажуть: відсутність електроенергії може завдати значної шкоди.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Книгу випустить видавництво Thames & Hudson і вона надійде в продаж 12 липня 2012 року, тобто рівно через 50 років після першого концерту "ролінгів". Перший офіційний виступ The Rolling Stones відбувся в лондонському клубі Marquee 12 липня 1962 року.


Представники Європейської народної партії (партнери "Батьківщини" в ЄС) заявили, що проситимуть Асамблею призупинити повноваження української делегації в разі ігнорування резолюції щодо України, схваленої 26 січня. Зокрема, йшлося про звільнення Юлії Тимошенко і Юрія Луценка і можливості для них брати участь в осінніх виборах.



Міністр освіти Табачник палив у забороненому місці. 2 березня камера зафіксувала, як міністр освіти Дмитро Табачник "спокійнісінько курив біля Будинку дитячої творчості у столиці".




4 березня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень -1...+1 градус.





У суботу, 31 березня, о 20.30 люди по всьому світу вшосте вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.





На Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) почалися роботи з будівництва нового саркофага (конфаймента).



В наше время все больше молодых людей, как впрочем и не только молодых, очень любят смотреть различные телевизионные сериалы.



Під час спуску з вершини Ельбрусу вчора двоє харків'ян стали відставати, і керівниця дніпропетровської групи Марина Хітрякова вирішила залишитися з ними, а вісім людей успішно спустилися на притулок Гара-Баши "Бочки".


Поєдинок 35-річного Кличка та 39-річного Мормека відбудеться 3 березня на Esprit Arena в Дюссельдорфі, Німеччина. Терези під Володимиром показали 111 кг 95 грамів, тоді як вага екс-чемпіона світу у важкій вазі становила 98 кг 60 грамів.






Одне з найдавніших рукописних Євангелій України - Бучацьке, написане галицько-волинською говіркою на початку ХІІІ століття, почали перекладати українською мовою.




На відміну від парафування, підписання договору з ЄС може виявитися далекою перспективою: Європа не тільки не демонструє політволі до угоди, а й публічно показує негативне ставлення до української влади.


У Великобританії загинула вівця, яка неофіційно вважалася найстарішою в світі. Тварина на прізвисько Твіггі (вівця була названа на честь англійської моделі Твіггі) не дожила місяця до свого 26-річчя.




В то время, когда азартные игры запрещены в некоторых странах Европы, в частности в Украине, многие заядлые игроки перешли в онлайн.


Москва предлагает Тбилиси восстановить дипотношения, прерванные почти четыре года назад - после событий августа 2008 года. Об этом заявил официальный представитель МИД России Александр Лукашевич.