Сб, 2024-04-27, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 15-17 серпня підіб’є підсумки конкурсу на мовлення в чотирьох цифрових мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5, - зазначається в прес-релізі Нацради в п'ятницю.
Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

Українські виробники автотранспортних засобів в січні-липні 2011 року збільшили виробництво автомобілів (легкових і комерційних) і автобусів на 50% порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 57,921 тис. од.



Національний банк України (НБУ) з 13 серпня виводить тимчасову адміністрацію з банку "Надра" (Київ), повідомила прес-служба НБУ.


 

Підвищення вартості договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСАЦВ) у зв'язку зі вступом в дію з 18 вересня 2011 закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ДТП та виплат страхового відшкодування" не передбачається.


 

Українська федерація страхування (УФС), Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) та Асоціація страхового бізнесу (АСБ) ініціюють спільне звернення до Держфінпослуг щодо необхідності внесення змін до порядку реєстрації договорів перестрахування


 

Уряд і Нацбанк Україні протягом тижня розроблять узгоджений план заходів щодо запобігання негативним наслідкам нестабільної ситуації на світових фінансових ринках, який, зокрема, буде спрямований на зменшення доларизації економіки, імпортозаміщення та підвищення привабливості безготівкових розрахунків.


 

У міні-зоопарку райцентру Василівка (Запорізька область) народилася двійня берберійських левенят. Пологи у левиці приймав господар місцевого живого куточка, який 10 днів тому закрився з хижачкою в одній клітці і в рамках експерименту планує прожити в ній ще три тижні.



Огляд публікацій в іноземній пресі щодо судового процесу над екс-прем'єром України Тимошенко

Уболівальники київського "Динамо" облаяли президента Віктора Януковича під час матчу. Інцидент стався на початку матчу "Динамо" (Київ)- "Карпати" (Львів), який завершився з рахунком 2:0 на користь киян, повідомляє Голос UA на РФ.



 
Передбачається, що у загальнонаціональному масштабі реформа розпочнеться 2014 року. Поки ж задумане реалізовуватимуть у кількох «пілотних» регіонах - з вересня почнуть реформувати охорону здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській і Донецькій областях.


 

Експеримент із запровадження соціальної картки для київських пільговиків у міській адміністрації обіцяють розпочати вже з першого жовтня. Для цього вже розроблена відповідна концепція


 

Громадяни колишньої Чехословаччини мають право на отримання компенсацій за маєтки, вимушено покинуті ними у Закарпатті напередодні Другої світової війни. Однак закон хочуть удосконалити, а коло претендентів на компенсації – розширити.

Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ разом із працівниками Головного управління МВС Києва й Київської області 6 серпня затримали бас-гітариста музичної групи Green Grey

Колишній перший віце-прем'єр-міністр, перший заступник голови партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що влада перешкоджає приїзду в Київ людей, які хочуть взяти участь в акціях на підтримку колишнього прем'єр-міністра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.


 

Державна служба статистики (Держстат) уперше цього року зафіксувала в липні дефляцію, яка становила 1,3% порівняно з інфляцією в 0,4% у червні, 0,8% – у травні, 1,3% - у квітні та 1,4% - у березні.