Сб, 2024-07-27, 04:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2318 2319 2320 2321 2322 ... 2339 2340 »


У центрі Києва на Михайлівській площі точаться сутички між активістами студентської організації "Пряма дія" та міліцією.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2011-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Уламки неробочого американського дослідницького супутника можуть сьогодні впасти на північні області Італії.



У Мінську відбулася зустріч прем'єр-міністра Бєларусі Михайла М'ясниковича і голови правління російського концерну "Газпром" Олексія Міллера.



Виступаючи з трибуни ООН на 66-й сесії Генеральної Асамблеї, президент Грузії Михайло Саакашвілі розкритикував Росію.



Сьогодні в Україні набувають чинності нові правила обміну валют. Банки і фінансові установи будуть здійснювати валютні операції лише за умови надання документа, що засвідчує особу.



Після завершення реконструкції НСК "Олімпійський" - свої домашні матчі на цьому стадіоні буде проводити київське "Динамо". Про це, посилаючись на президента клубу Ігоря Суркіса, заявив наставник команди Юрій Сьомін.



Фондовий ринок Європи впав на початку торгового дня майже на 3% після заяви Федеральної резервної системи (ФРС) США, зробленої за підсумками чергового засідання щодо грошово-кредитної політики.



Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб.



Співробітники спецпідрозділу "Беркут" затримали під час акції протесту на Софійській площі у Києві двох активістів організації "Пряма дія".



Депутата Луганської міської ради Романа Ландіка екстрадували з Росії в Україну, щоб притягти до кримінальної відповідальності, повідомили в четвер в прес-службі Генеральної прокуратури України.




Міністр юстиції України Олександр Лавринович вважає, що два зауваження Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія) не можуть бути враховані в законопроекті про вибори народних депутатів.



23 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі та вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.




21 вересня, після бійки між воїнами-афганцями та "Беркутом" під стінами Верховної ради напередодні, під парламентом ліквідували місце для акцій протесту.



Голова державного агентства з енергоефективності Микола Пашкевич заявив, що в період з 2000 року по 2010-й країна знизила витрату ресурсів з 0,98 кг палива на одиницю ВВП до 0,64 кг, тобто більш ніж у півтора рази.



Після 40 життя тільки починається. Та у цьому віці Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков та Григорій Лепс вже думають про старість. До них приєднався 29-річний Діма Білан - вони хочуть жити разом.