Сб, 2024-07-27, 05:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2321 2322 2323 2324 2325 ... 2339 2340 »


Флойд Мейвезер-молодший скандалом завершив свій поєдинок проти Віктора Ортіса. Для початку "Красунчик" не зовсім звичайним способом відправив у нокаут свого суперника, після бою посварився з журналістом.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Преподаватель естественных наук Джеймс Дрейк записал видео, на котором камера, установленная на Международной космической станции (МКС), делает оборот вокруг Земли всего за одну минуту.



Компанія Jaguar представила на Франкфуртському автосалоні нову модель - двомісний спорткар Jaguar C-X16. Представлена модель поки що має статус "production concept".



20 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +22...+24 градуси.



Законопроекти щодо декриміналізації низки статей Кримінального кодексу не розглядатимуться на цьому пленарному тижні.



Міністр енергетики Туреччини Танер Їлдиз закликав у понеділок Республіку Кіпр відмовитися від планів видобутку вуглеводневих джерел на середземноморському шельфі.



Верховна Рада ухвалить рішення щодо скасування переходу України на зимовий час. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, у понеділок заявив спікер ВР Володимир Литвин.



19 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +21...+23 градуси.



Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії "Еммі".



18 вересня в Києві ясно, без опадів, вітер західний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +19...+21 градус.



Фахівці NASA почали бити на сполох через те, що за багатьма показниками планета Земля за рік може перетворитися на Марс вже через рік-півтора.


17 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +18...+20 градусів.



У ПАР суд скасував операцію по закупівлі урядом країни великої партії презервативів, вироблених в Китаї. Підставою для такого рішення став невідповідний розмір коштів бар'єрної контрацепції.


Фінська будівельна компанія побудувала триповерховий офісний будинок і відправила його у плавання. Нова будівля довжиною 33 метри, заввишки 12 метрів і вагою в 220 тонн вчинила вояж по Архіпелаговому морю.



Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко проведе свій наступний бій з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі французом Жаном-Марком Мормеком 10 грудня 2011 року.