Сб, 2024-07-27, 05:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2328 2329 2330 2331 2332 ... 2339 2340 »

З початку вересня на деяких столичних маршрутах подорожчав проїзд з 2,50 гривень до 3 гривень. Так, на 50 копійок уже подорожчав проїзд у маршрутних автобусах № № 518, 525, 575, 410 і 451.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2011-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Відомий севастопольський плавець Олег Софяник здійснив черговий рекордний заплив. За чотири дні Софяник здійснив 190-кілометровий заплив через Чорне море.


Експерти Пентагону попередили, що на США чекають великі апокаліптичні катастрофи, які можуть забрати життя десятків тисяч людей, підірвати економіку, здійснити величезний пролом у національній безпеки.


Громадська організація "Всесвітній клуб одеситів" 4 вересня відкрила пам'ятник письменнику Ісааку Бабелю в Одесі.



Україна готова продовжувати надавати допомогу Японії в подоланні наслідків стихійних лих й аварії на атомній електростанції, які сталися в березні.



Міністерство інфраструктури має намір відкрити сайт фіксації затримок авіаційних рейсів www.zatrymky.net 1 жовтня.



5 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +21...+23 градуси.




У Калуші на Івано-Франківщині планують поставити бронзовий пам'ятник головнокомандувачу Української повстанської армії Роману Шухевичу.


Люди, які не можуть вживати лактозу, позбавлені можливості поласувати справжнім морозивом. Для них вчені створили унікальний десерт, який, за словами дослідників, абсолютно безпечний, але не поступається смаковими якостями справжньому морозиву.



1 вересня у Києві Сергій Жадан разом із видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" презентували збірку "Письменники про футбол. Літературна збірна України".



У четвер в Парижі відбулася конференція "друзів Лівії", фактично узаконила нову лівійську владу. Навіть Росія, яка раніше критикувала операцію НАТО проти сил Каддафі, визнала нові реалії.



Дэвид Кроненберг представил в венецианском конкурсе "Опасный метод", где изложил историю конфликта между Фрейдом и Юнгом, а также романа между Юнгом и его пациенткой, дочерью ростовского коммерсанта Сабиной Шпильрейн.



Як з’ясувала редакція, книга Януковича є плагіатом, де за підписом президента видано не лише чужі ідеї, а скомпільовано цілі абзаци з текстів, які раніше виходили за підписом різних осіб.



Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі має намір залишити країну, де він є учасником кількох судових розглядів. Про свої плани політик, не соромлячись у виразах, повідомив у приватній розмові з репортером.



Державне агентство України з питань кіно відібрало 37 кінопроектів, виробництво і розповсюдження яких буде профінансоване з держбюджету.