Сб, 2024-07-27, 09:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2330 2331 2332 2333 2334 ... 2339 2340 »


Картаті жилеточки та спіднички-плісе. Краватки і метелики. Модні паски і черевички від Armani. 1 вересня - не лише день знань, а й парад для школярів-модників.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Делегація Європейської комісії "За демократію через право" ("Венеціанської комісії") відвідає Україну 15 вересня для участі в конференції із захисту прав людини.



Управління освіти Львівської міської ради просить батьків школярів повідомляти про факти продажу жувальних гумок і чіпсів у шкільних їдальнях.



Угода з Норвегією про спрощення оформлення віз і реадмісію осіб, підписана 13 лютого 2008 року в Осло (Норвегія), набула чинності.



2 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.



Астрономи виявили в сузір'ї Лева зірку, яку досі просто не могли собі уявити. Зірка виявилася однією з найбідніших хімічними елементами важче гелію - з точки зору сучасної астрономії, таких зірок просто не може бути.



Низка впливових людей світу підписали відкритого листа, у якому висловили занепокоєння з приводу останніх подій в Україні. Про це сказано у статті під назвою "Україна втрачає свій шлях".



Загальна кількість виданих українцям шенгенських віз збільшилася 2010 року на 70 тис і склала близько 1,1 мільйона. Більшість з них - туристичні візи (категорії А, В і С).



Мексиканські археологи знайшли новий палац імперії майя на території південного штату Чіапас. Стародавнє місто, на території якого виявлено палац, було створено приблизно 2 тисячі років тому.



56% опитаних компанією Research&Branding Group українців у цілому вважають себе щасливими людьми. Про це свідчать результати дослідження.



За лічені години до закриття літнього трансферного вікна київське "Динамо" оголосило про підписання контракту з чемпіоном світу-2012 серед 20-річних, атакуючим півзахисником молодіжної збірної Бразилії.



У центрі Києва, навпроти будівлі філармонії на Європейській площі, біля 18:15 30 серпня було скоєно збройний напад на журналіста Ігоря Климовського.



Українська Вікіпедія за кількістю статей випередила норвезьку та вийшла на 14 місце серед 282 Вікіпедії різними мовами світу.





Зіткнення виявилося смертоносним для двох пасажирів іншої автівки, один з яких - 4-річна дитина. Ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеню. Потерпілих відвезли до обласної лікарні.



Львівська міська рада створила робочу групу для розслідування причин неприємного запаху в місті. Про це сказано в повідомленні Львівської міської ради.