Ср, 2024-04-17, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:45
Андріївський узвіз з початку жовтня стане пішохідним
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Андріївський узвіз на початку жовтня стане пішохідною вулицею.

Як повідомили у прес-службі КМДА, про це повідомив директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення, радник міського голови Олександр Спасибко під час інспекції на Андріївському узвозі.

За його словами, наразі завершуються роботи з організації руху на Андріївському узвозі, після яких узвіз стане пішохідним. Заїзд буде дозволено лише жителям вулиці, співробітникам установ, розміщених на Андріївському, а також каретам "швидкої", пожежним автомобілям та іншому спецтранспорту.

"За дорученням мера Києва Віталія Кличка ми відновили роботи з реконструкції Андріївського узвозу, які були розпочаті ще у 2011 році і призупинені у грудні 2012-го. Через брак фінансування роботи на об’єкті у 2013-2014 роках не виконувалися. Завдяки встановленим автоматизованим механізмам доступу – болардам – буде обмежено наскрізний рух транспорту узвозом, і він нарешті стане пішохідним. А це не лише комфорт, а й безпека киян та численних гостей, які прогулюються вулицею", – сказав Спасибко.

У даний час проектний інститут "Київдормістпроект" проводить коригування Схеми організації дорожнього руху Андріївським узвозом в частині встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху за зауваженнями Управління ДАІ в м. Києві.

Керування болардами здійснюватиметься спеціальним пультом дистанційного управління, а також через диспетчерський пункт, розташований у Подільській РДА. Завдяки встановленим камерам відеоспостереження черговий диспетчер може опускати боларди для проїзду карети "швидкої" чи пожежного авто, також облаштовано спеціальну кнопку виклику диспетчера у разі необхідності заїзду на узвіз.

Зазначимо, архітектори також пропонують зробити пішохідним Майдан Незалежності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: початок жовтня, Андріївський узвіз, пішохідний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]