Вт, 2024-04-23, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На західних околицях Донецька вперше за майже півтора року стало абсолютно спокійно. Про це сьогодні, 15 вересня повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Киеве пройдут сельскохозяйственные ярмарки, на которых потребителям в широком ассортименте будут предложены разнообразные продукты питания от непосредственных товаропроизводителей.


 

Законопроект про державний бюджет України на 2016 рік розрахований на базі макроекономічного прогнозу, погодженого з Міжнародним валютним фондом, який передбачає зростання реального ВВП країни в 2016 році на 2%.


 

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні і в цілому проект закону про внесення змін до низки законодавчих актів про проведення державних закупівель, що поліпшують механізм проведення держзакупівель, обсяг яких становить близько 300 млрд грн на рік.


 

 

Виходець із Полтави й уявити собі не міг, що експерименти зі схрещення зернових культур зроблять його чи не єдиним легальним мільйонером у Радянському Союзі.


 

 

Уряд РФ знову обговорює, чи не продовжити заморожування пенсійних накопичень ще на рік. За їхніми словами, розглядаються два варіанти збалансування бюджету.


 

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський констатує, що в питанні ратифікації Угоди про спільний авіаційний простір між Україною та ЄС змін немає - документ залишається заблокований питанням Гібралтару.


 

Українка Катерина Бондаренко вперше з 2012 року увійшла до першої сотні рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). ­ Бондаренко піднялася відразу на 19 позицій - з 104-го на 85-те місце.


 

За фактом розповсюдження на Форумі видавців у Львові книг антиукраїнського змісту, які надруковані під маркою Харківського видавництва "Фоліо", відкрито кримінальну справу.


 

Ввечері 14 вересня незаконні збройні формування продовжили хаотичні обстріли сил АТО на Артемівському напрямку. Про це 15 вересня повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.