Пт, 2024-03-29, 00:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Каждый год появляются новые iphone, смартфоны. Каждая модель в чем-то выгодно отличается от предыдущих. Вот на сайте www.youtube.com/Watch?v=agKTeARTiFM  представлен iphone 6 в Украине.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-09-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Японський виробник електрообладнання і автозапчастин "Фуджикура" інвестує 6 млн дол у будівництво заводу в Яворівському районі Львівської області, заявив виконавчий директор компанії Ічіро Камада на брифінгу в Києві.


 

 

Україна і Світовий банк підписали угоду про отримання нашою країною нового кредиту на 500 млн дол. для зміцнення фінансового сектору.


 

Кабінет міністрів України на засіданні в середу планує затвердити нову тарифну сітку, згідно з якою зарплати вчителів і лікарів зростуть на 19%, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання в середу в Києві.


 

Національний олімпійський комітет України офіційно підтвердив участь країни в Літніх Олімпійських іграх, які проходитимуть у бразильському Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня 2016 року.
 


 

 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що 24 держави-члени Євросоюзу завершили процес ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.


 

В Мадриде 15 сентября состоялся матч 1-го тура Лиги чемпионов УЕФА, в котором "Реал" принимал донецкий "Шахтер" и выиграл со счетом 4:0. Судьба матча была решена уже в первом тайме.


 

17 сентября на территории "Экспоцентра Украины" состоится открытие 8-го фестиваля современного искусства Гогольфест, в рамках которого представят новый перформанс "Искусство мира".


 

Верховная Рада Украины приняла правительственный Закон о внесении изменений в некоторые законы Украины относительно обеспечения инвалидов автомобилями (№2777).


 

Два сезона киевское ""Динамо" не играло в Лиге чемпионов, а сегодня впервые в своей тренерской карьере Ребров сыграет на групповом этапе.


 

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, проросійські бандформування продовжували поодинокі обстріли українських позицій.