Чт, 2024-03-28, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявляє, що український уряд контролюють олігархи.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Євросоюз і США розглядають можливість введення нових санкцій проти Росії у разі якщо місцеві вибори в самопроголошених Донецькій і Луганській народних республіках не будуть проведені одночасно з місцевими виборами в Україні.


 

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що екс-міністрові аграрної політики, члену ВО "Свобода" Ігорю Швайці, а також екс-нардепу, члену ВО "Свобода" Юрію Сиротюку правоохоронці висунули підозру в скоєнні злочинів у зв'язку з сутичками під стінами Верховної Ради.


 

Масштабну пожежу в лісі Дарницького лісопаркового господарства під Києвом ліквідовано. Про це в четвер 3 вересня ввечері повідомили в прес-службі ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.


 

Громадське обговорення проекту рішення Національного банку України про зменшення граничної суми готівкових розрахунків з 150 до 50 тисяч гривень завершилося 25 серпня і найближчим часом правління регулятора має намір ухвалити рішення з цього приводу.


 

З 2 вересня наглядова рада енергогенеруючої компанії "Центренерго" відсторонила від виконання обов'язків голову компанії Ігоря Балабанова, призначивши замість нього в.о. генерального директора Олега Коземко.


 

Німецький фахівець в сфері залізничного сполучення Штефан Хофсаес отримав посаду радника міністра інфраструктури України. Про це міністр Андрій Пивоварський повідомив на своїй сторінці у Facebook.


 

 

В Україні слід ввести оподаткування багатства та предметів розкоші, вважає президент країни Петро Порошенко.


 

Радник глави МВС Іван Стойко вважає, що відтепер на масових акціях, подібних до тих, що відбулася 31 серпня біля Верховної Ради, потрібно встановлювати рамки металошукачів.


 

Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики, в цілому, дотримувалися режиму тиші. Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Фейсбуці.


 

Хорошо, когда зимняя обувь не только теплая, комфортная, но и стильно выглядит. Именно к такой обуви относятся угги. На сайте myforester.com.ua Вы можете купить угги в Украине.