Пт, 2024-04-19, 17:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна вперше за всю історію своїх відносин із МВФ виконує погоджену програму реформування. Про це президент України Петро Порошенко заявив сьогодні, 13 вересня, в інтерв'ю українським телеканалам.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Російські Збройні сили на Донбасі організовують два армійські корпуси. Про це заявив в Твіттері колишній міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.
 


 

 

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада разом з громадою міста не дасть забудувати стадіон "Старт", повідомляє сайт міського голови.


 

 

Фейкові вибори на Донбасі, які хочуть провести бойовики, будуть означати перехід так званої "червоної лінії", тому за ними гарантовано настануть санкції ЄС.


 

 

Ультрас донецького "Шахтаря", які є патріотами України і виступають категорично проти створення на сході країни фейкових "держав", спалили прапор "ДНР".
 


 

 

Сьогодні у Львові, на XXII Форумі видавців, премію за кращу книгу про війну одержав письменник і журналіст із міста Суми Євгеній Положій із книгою "Іловайськ".
 


 

У ході зустрічі глав МЗС "Нормандської четвірки" сторони погодилися про важливість якнайшвидшого досягнення домовленості про відвід танків, гармат калібром до 100 мм і мінометів калібром до 120 мм за умови посиленого моніторингу з боку СММ ОБСЄ.


 

Президент Петро Порошенко привітав танкістів, у яких сьогодні професійне свято. Вітання з'явилося в Твіттері глави держави. "З Днем танкіста! Слава українським Героям!", - зазначив Порошенко.


 

 

12 вересня, на передовій зберігалася відносна тиша. З 6 ранку і до 18 годин противник тільки один раз порушив перемир'я. Про це повідомили в прес-центрі АТО.