Чт, 2024-03-28, 15:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:22
Аваков - Нацгвардія отримала бронеавтомобілі Raptor
Інші останні Надзвичайні новини

Нацгвардія отримала нове озброєння - cпеціалізовані бронеавтомобілі Raptor. Про це у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Спеціалізований бронеавтомобіль Raptor - АРС - КрАЗ. Машина для перекидання підрозділів в умовах бойової обстановки. На базі шасі КрАЗ 6322. Стійкий, маса 25,2 тонни", - зазначив міністр.

За його словами, машини обладнані броньованим склом і бійницями.

"Є можливість, за необхідності, вести бій безпосередньо під час руху. Броньована капсула для 24 бійців - зйомна. Можливе використання у вигляді стаціонарного пункту оборони (блокпоста) з автономним кондиціонуванням, опаленням і аварійними люками", - додав він.

За словами Авакова, нове озброєння - одна з двох версій бронемашин такого класу на базі КрАЗа, які були замовлені для Нацгвардії.

"На підході КрАЗ - "Шреки", - додав глава МВС.

Крім того, нещодавно Сполучені Штати Америки здійснили постачання в Україну радарних систем, призначених для боротьби з мінометними розрахунками противника, дозволивши використання цього озброєння в зоні АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: аваков, Нацгвардія, бронеавтомобілі Raptor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]