Пт, 2024-03-29, 16:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:44
Бойовики безуспішно намагаються спровокувати сили АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики в цілому дотримувалися перемир'я, проте поодинокі випадки застосування зброї з боку противника все ж були, повідомляє прес-центр АТО.

"На артемівському напрямку о 18.30 із боку Нижньолозового з української опорного пункту в Луганському бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Також зі стрілецької зброї о 20.10 противник обстріляв українські позиції у Майорську. О 22.00 на Луганщині з боку Слов'яносербська злочинці гатили з 82-міліметрового міномета по наших підрозділах у Сокольниках", - йдеться в повідомленні.

Всього протягом вчорашньої доби бандформування чотири рази порушували режим тиші.

Крім того, напередодні ворог скоїв низку збройних провокацій. "Близько 21.30 на території тимчасово непідконтрольної силам АТО неподалік селищ Луганське та Майорськ, найманці гатили у бік наших позицій. Таким чином бойовики розраховували на відповідний вогонь, щоб звинуватити українську сторону в зриві домовленостей. Але, незважаючи на провокації ворога сили АТО зброї не застосовували", - додали у штабі.

За минулу добу в зоні бойових дій на сході України загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар АП з питань АТО Олександр Мотузяник. За минулу добу бойовики двічі порушили режим тиші, загалом перемир'я на сході країни зберігається.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: спровокувати сили АТО, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]