Вт, 2024-04-16, 17:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:32
Бойовики поранили одного військового неподалік Донецького аеропорту. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції неподалік Донецького аеропорту було поранено одного українського військовослужбовця. Про це речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив на брифінгу, передає інфоцентр РНБО.

За його словами, вчора на Луганському та Маріупольському напрямках зберігалося повне затишшя.

"Єдиним місцем, де бойовики порушили перемир’я, був район Донецького аеропорту. З використанням стрілецької зброї та гранатометів ворог провокував українських військових, які займають позиції неподалік летовища. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Внаслідок дій незаконних збройних формувань в цьому районі було поранено одного українського військовослужбовця", - сказав Лисенко.

При цьому речник повідомив, що боєць отримав поранення в районі шахти "Бутовка".

Також Лисенко зауважив, що противник продовжує вести повітряну розвідку.

"Не припиняється ворожа розвідка місць дислокації українських військових. Так, вчора в Донецькій області було зафіксовано 2 польоти безпілотників противника", - зазначив речник.

Зазначимо, 12 вересня, з півночі і до 6 ранку, в зоні бойових дій обстрілів не було. Але минула доба не стала повністю спокійною на передовій.

"Незважаючи на перемир'я, якого дотримуються ворогуючі сторони майже вздовж усієї лінії розмежування, поблизу Донецька і надалі тривають обстріли наших позицій", - йдеться в повідомленні.

Вчора, 11 вересня, президент Петро Порошенко назвав істотним досягненням припинення вогню в зоні АТО, яке спостерігається останніми днями. "Я хочу сказати, що сьогодні перший день за півтора року, коли протягом 24 годин ми не мали жертв і пострілів", - сказав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Донецький аеропорт, військовий, рана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]