Пт, 2024-03-29, 16:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:49
Бойовики припинили системні обстріли українських позицій. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики в цілому припинили системний вогонь по позиціях українських військових.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Фейсбуці. Проте окремі збройні провокації вздовж лінії розмежування, з 18 години і до опівночі, все ж були, додали в прес-центрі.

"Двічі близько 19 і о 22 годині, бойовики зі стрілецького озброєння, обстріляли українські опорні пункти в районі Мар’їнки неподалік Донецька. А о 21.40 зі сторони Старомихайлівки по наших підрозділах у Красногорівці найманці вели вогонь з великокаліберного кулемета", - йдеться в повідомленні.

Загалом, упродовж вчорашньої доби – 2 вересня, бандформування 10 разів порушували режим тиші.

"Сьогодні, 3 вересня, з опівночі і до 6 ранку, противник раз порушив перемир’я. Близько першої ночі, зі сторони Сокільників, бойовики обстріляли з гранатомета сили АТО в Кримському Луганської області", - підсумували в прес-центрі.

Нагадаємо, 26 серпня в Мінську Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей домовилася про припинення вогню на Донбасі з початком нового навчального року в школах.

29 серпня бойовики вперше не використовували озброєння калібру понад 100 мм.

Штаб АТО останнім часом відзначає стабілізацію обстановки на Донбасі. За даними Спільного центру контролю і кордінаціі, режиму припинення вогню повністю дотримуються обидві сторони конфлікту. А ось моніторингова місія ОБСЄ не підтверджує повного дотримання перемир'я на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: припинення, бойовики, обстріл українських позицій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]